Hoe zet je een product of dienst in de markt of hoe zorg je voor nieuwe impulsen voor mijn producten en diensten binnen de bestaande markt?

Note This heeft een commercieel neusje voor nieuwe markten of nieuwe product/markt combinaties. Wij zijn graag uw sparringpartner in het zoeken naar en vinden van groeimogelijkheden.

Samen met u inventariseren wij de huidige situatie, beschrijven de mogelijkheden, bepalen de strategie en stellen een marketingplan op.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een advertentie, de complete uitstraling van uw beursstand, de belettering van uw wagenpark of de verpakking van een nieuw product, Note This geeft vorm!

Vorm passend binnen de gestelde eisen en passend bij het gewenste imago en de beoogde uitstraling.

Natuurlijk vallen het bouwen van een website en het aanmeten van een huisstijl binnen de kaders van vormgeving. Deze twee disciplines komen hierna verder aan bod.

De website is een belangrijk middel in het communiceren met uw (potentiële) relaties. Voor vele van hen is de website de eerste kennismaking.

Die eerste indruk moet dus goed zijn, maar ook volledig in lijn met de overige communicatie uitingen van uw bedrijf.

Voordat Note This aan de slag gaat met ontwerp en uitvoering, bepalen wij samen met u de grondbeginselen van de website. De doelgroep, de uitstraling en de geboden mogelijkheden.

Note This verzorgt tevens graag de hosting van uw website, domeinregistratie en SEO.

Een goede huisstijl is meer dan een mooi logo. Het raakt de kernpunten van uw bedrijf en bevestigt het gewenste imago.

Note This ontwerpt een nieuwe of beoordeelt uw huidige huisstijl en past waar nodig aan.

Ook waken wij over de toepasbaarheid van uw huisstijl op verschillende media als website, briefpapier, gevel- en autobelettering en print.

Een en ander kan desgewenst vast gelegd worden in een huisstijl-handboek. Hierin worden zaken als gehanteerde kleursystemen en -codes, grootte en typografie per toepassing duidelijk omschreven.

Het vinden van de juiste fotograaf voor uw specifieke opdracht is geen gemakkelijke opgave. U zoekt een fotograaf die snapt wat u bedoelt en een die meedenkt.

Note This verzorgt de fotografie 'inhouse' of werkt samen met fotografen die niet alleen verstand hebben van fotografie, maar ook ruime ervaring in het werken met en voor reclame- en PR-bureaus.

Fotografie dus met een visie. Wij snappen dat een packshot iets anders is dan een portret en aan een persbeeld weer heel andere eisen worden gesteld dan aan de foto's voor uw jaarverslag.